Stilteretraite
Leven vanuit Zijn

Tijdens deze vierdaagse maandelijkse Stilteretraites neem je volledig afstand van de drukte van het dagelijkse leven. Door middel van de Stilte, natuur en diverse meditatievormen (her)ontdek je de onderliggende Stilte die altijd aanwezig is in jezelf. Die Stilte geeft rust, ontspanning en helderheid.

De Stilteretraite brengt je terug in het hier en nu.
Waar alles precies goed is zoals het is.

_DSC3204
_DSC3286
_DSC3454
_DSC3205

Data

26 mrt - 29 mrt 2020 (geannuleerd)

21 mei - 24 mei 2020 (geannuleerd)

20 aug - 23 aug 2020

Programma

Dag 1 (donderdag): Aankomen

Om 19.15 uur openen de deuren. Om 20.00 uur start de retraite met een wandeling over Land van Yemaya richting de prachtige op rozenkwarts gebouwde ceremonieruimte voor de startceremonie. Na bespreking van de praktische zaken starten we samen de Stilteretraite door het zetten van intenties die we meenemen de Stilte in.

Dag 2, 3 en 4: Stilte en Meditatie

De dagen worden geheel in stilte doorgebracht. Er zijn verschillende vormen van meditatie die de revue passeren, zoals zit-, dans- en wandel- en geleide meditaties. De meditaties zijn 3 à 4 keer per dag en maximaal één uur. In de avond kun je onderdeel zijn van het deelmoment. Alles in het programma is vrijblijvend, er is genoeg ruimte voor je eigen behoeftes. Daarnaast kunnen we een avond genieten van de houtgestookte sauna en een avond van heerlijk kampvuur. Land van Yemaya heeft daarnaast een prachtig meer om in te zwemmen! Op zondag sluiten we om 15.30 - 16.30 uur de Stilteretraite ceremonieel af.

Voorbeeldprogramma vrijdag/zaterdag

7.30 uur - Wakker worden
8.00 uur - Meditatie in beweging
8.45 uur - Ontbijt
12.15 uur - Zitmeditatie
13.00 uur - Lunch van Maam
15.00 uur - Sauna aan
18.00 uur - Diner van Maam
20.15 uur - Deelmoment, meditatie in contact.

Slapen

Overnachten gebeurt in de drie slaapruimtes. Je slaapt in een éénpersoons bed met maximaal vier personen op één kamer. Gebruik maken van je eigen tent of camper is ook mogelijk. Laat dit wel even weten per mail, dan nemen wij contact met je op voor verdere details.

Let op: er is plaats voor maximaal 12 personen.
We hanteren de richtlijnen van Covid-19 die op dat moment gelden.

Investering

De ticketprijs is €395,- incl. BTW. Is deze prijs een uitdaging voor jou maar wil je er toch graag bij zijn? Neem dan contact met mij op. Voor bedrijven is de prijs (met factuur) € 495,- excl. BTW. Deze prijzen zijn inclusief drie heerlijke maaltijden per dag (vegetarisch & biologisch), water en thee, linnengoed en gebruik van de sauna. Deze prijs geldt ook voor eventuele tent- of campergebruikers.

Vragen? Mail dan naar info@levenvanuitzijn.nl

Extra

Coaching met Marije

Marije van Leven vanuit Zijn (Coaching, Stilteretraites en Zijnsavonden) is, naast dat ze de retraites organiseert en begeleidt, ook beschikbaar voor individuele coachgesprekken. Je kunt je naar behoefte op inschrijven. Een sessie kan je helpen om nog meer helemaal hier te Zijn, in het hier en nu met alles wat er is. Ook kan een sessie de retraite extra verdieping geven. Meer informatie vind je op www.levenvanuitzijn.nl

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de retraite? Koop een ticket via Chipta en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We kijken ernaar uit je in stilte te ontmoeten.

Land van Yemaya & Leven vanuit Zijn

Beleving van onze gasten

Johra Neervoort

"Een prachtige locatie om (weer) helemaal tot jezelf te komen. Voel je vrij, blij en stel je bloot. Deze retraite biedt zachtheid, ruimte, en inspiratie, zodat het enige waar jij aan hoeft te ‘denken’ het lekker wegzakken in de Stilte is."

Remko Smallenbroek

"Hele fijne tijd gehad tijdens de stilte retraite op het Land van Yemaya. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Een evenwichtig programma met veel ruimte voor jezelf, mediteren in een mooie ceremonie ruimte, heerlijk eten, het land zelf, sauna en een koud meer. Dat alles onder de prettige begeleiding van Marije ondersteund door Frits en Thijs. Marije stelt je die ene vraag. Dé vraag die nodig is om tot de kern te komen, de essentie. Om je bewust te maken. Van waaruit je met nieuwe inzichten weer verder kunt. Voor mij hele mooie dagen om te zijn met dat wat is."

Mariska van Woerden

"Op deze magische plek ga je begrijpen wat ze met ontspannen, loslaten, verstillen, vertragen, voelen, dankbaarheid en vertrouwen bedoelen. Een oase van rust, van stilte, van puurheid. Precies wat ik nodig had, drie volle dagen tijdvanZijn. Niets hoeft, lezen, slapen, wandelen, sauna, wat jij wilt. Voelen vanuit rust, dankbaarheid, liefheid en even alles loslaten. Fantastisch lekker gegeten, geslapen en geland, vertraagd en verstild. Alles krijgt hier zoveel betekenis. De onvergetelijk fijne massage van Frits, de warme knuffels van hart tot hart, koudetraining van Thijs, de rust en liefde die Marije uitstraalt."

Sandra Koning

"Als je echt even tijd met jezelf wilt doorbrengen, wilt landen zonder moeten, wilt genieten van stilte, heerlijk eten en de natuur.. dan is dit een absolute aanrader. ‘Embrace the silence and find yourself’."

Contact

Land van Yemaya

Hoofdweg 166
9695 AS Bellingwolde
Nederland

info@landvanyemaya.nl

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Copyright © Land van Yemaya - 2020