Welkom op de stilteretraite

Er is rust, ruimte en overvloed. Ontspanning, heerlijk eten en fijne begeleiding. Even helemaal eruit op een privé landgoed met overvloedige natuur, houtgestookte sauna, zwemvijver en stilte. Tijd voor jezelf om diep te ontspannen, je ware natuur te ervaren zonder ruis en nieuwe energie op te doen.

 

We beleven samen de stilte. In onszelf, in gezelschap, met de altijd veranderende natuur. Je bent welkom om de stilte op jouw eigen wijze te ervaren: met een intentie of juist helemaal open, met een boek, een schrift of een tekenpotlood, wandelend of liggend op een matras in de tempel. De stilte in jezelf verdiepen we door samen te Zijn tijdens geleide meditaties en het delen van lekker biologisch eten. 

Stil in Zijn

We komen tijdens de stiltedagen 's ochtends en 's avonds bij elkaar in de tempel om te mediteren en dieper in de stilte te ontspannen.

Het vuur van de sauna brandt iedere dag. En verder is het landgoed er voor jou, om je tijd en ruimte te beleven zoals jij dat wilt.

In de ontmoeting met jezelf kan zich van alles laten zien. Hoewel de uitnodiging is om dat alles in stilte te observeren en te doorvoelen, kan het fijn zijn om er over te delen. Als dat het geval is, staat het team voor je klaar.

 

 

Binnenkort vind je hier de data voor de aankomende stilteretraites.