Over Land van Yemaya

Zodra je het landgoed Land van Yemaya oploopt valt er een oase van rust over je heen. Er is Stilte. Ruimte. En je voelt dat dit een plek is waar je vrij bent. Waar je kunt terugkeren naar jouw natuurlijke staat van Zijn, naar wie jij echt bent. Je voelt dat je geen enkel stukje van jezelf hoeft te verbergen. Alles van jou is hier welkom.

Het land wakkert de geaarde energiestroom in jou aan. Inspiratie, beweging, creatie. Je wordt je bewust dat je helemaal mag Zijn. Je ervaart zin in het leven. Een diepe verbinding met jezelf, de ander en de wereld om je heen. Welkom thuis.

Land van Yemaya groepsaccommodatie
Verblijf in een bijzondere groepsaccommodatie in een spiritueel centrum Groningen
Spiritueel centrum met accommodatie te huur
Poes Nicky

Team Yemaya

Jenny Team

Jenny van der Klok

Aanspreekpunt, officemanager, eventorganiser

Begin 2019 heeft Jenny haar baan opgezegd om te doen wat ze écht leuk vindt. Creëren, organiseren, structuur aanbrengen, buiten zijn en mensen een goed gevoel geven. Dit doet ze als geen ander met een passie voor evenementen (duurzame festivals) en natuur. Bij Land van Yemaya houdt ze zich voornamelijk bezig met de administratie, verhuur en organisatie van activiteiten op het landgoed. Als je een bericht stuurt is de kans groot dat je bij Jenny terecht komt!

Superpowers: Helder, vriendelijk, georganiseerd

Spiritueel centrum met accommodatie te huur

Frits Duursma

Creatie en hoeder van het hogere doel

Frits heeft een missie. Een paradijs creëren waar je ware natuur kan ervaren. Om je heen en in jezelf. Hij ontwikkelt Land van Yemaya vanuit een heldere visie, rust en overvloed.

Superpowers: Voelspriet, ontwikkelaar, visionair.

 

Hanna Koppenaal

Hanna Koppenaal

Huishouding en voeding

Hanna ademt schoonheid. En die ademt ze ook graag weer uit. In de vorm van mooi eten, schone lakens en een warm welkom.

Superpowers: Schoonheid, stilte, creatie

Lars team Yemaya

Lars Kruiver

Groenbeheer, community, allround

Het European Brotherhoodfestival bracht me naar Land van Yemaya. De verbinding met deze magische plek werd sterker en sterker. Inmiddels kan ik mijn liefde voor natuur en buiten zijn hier uitleven als groenbeheerder. Dit houdt in dat ik zorg draag voor alles wat met groen te maken heeft. Ik houd ervan om met mensen te verbinden en heb hierbij ook de rol om met vrijwilligers te communiceren/werken. Met veel liefde geef ik Cranio sacraal sessies, Ik houd ik van muziek en zing graag mantra's met groepjes mensen, onder begeleiding van gitaar.

Superpowers: Joy, Stillness en Verbinding

Klusretraite

Klusretraites

Vrijwilligers

Een aantal keer per jaar hebben we klusretraite met vrijwilligers. Vooral in het voor- en najaar kan het team van Yemaya hulp gebruiken. We werken afwisselend binnen en buiten en er is dagelijks ruimte voor jezelf. Ruimte om hier helemaal te zijn, genieten van wat het landgoed te bieden heeft. Interesse? Tussen de retraites door hebben we ook regelmatig plek voor vrijwilligers. Zin om te helpen? Stuur ons een bericht.

Duurzame visie

Land van Yemaya streeft ernaar meer grondstoffen en energie te produceren dan te verbruiken. Er zijn plannen voor een voedselbos, duurzame warmteopwekking en productie van zonne-energie. Op termijn worden alle machines (auto’s, grasmaaiers, kettingzagen, etc.) vervangen door stille, milieuvriendelijke varianten.

Door duurzaam en in verbinding met de natuur te leven inspireert Land van Yemaya haar bezoekers. Land van Yemaya laat zien hoe makkelijk duurzaam leven is vanuit bewust Zijn.

Beleving van onze gasten

Berry Jacobs

Begin september 2020 was 'The Gathering of Brotherhood' op het land van Yemaya. Ik heb een rustige en serene energie mogen ervaren. Vooral de plek waar ik de zweethut mocht schenken was groots, omgeven door eikenbomen ligt daar de vuurplek en onder een van de bomen de hut. Enkel woorden die komen wanneer ik me verbind met dit land: Openheid, gedragenheid en verbinding.

Spiritueel centrum met accommodatie te huur

Liz Metselaar

"Waanzinnig mooie plek waar de stilte je omarmt, je gegrepen wordt door de beeldschone natuur, die je kunt ervaren door te wandelen naar - rondom het meer, maar ook vanuit de warmte en comfort van het huis of de houtgestookte sauna (!!!) midden op het land ♥️ Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik Yemaya bezocht!"

Land van Yemaya groepsaccommodatie

Sascha van Ras

Wat een fijne krachtige natuurplek. Mijn lijf is nog steeds tevreden en voldaan. Dankbaar kijk ik terug naar een mannen gathering die ik geïnitieerd heb vanuit A Few Good Men Tribe. Het landgoed heeft onze groep een stevige ruimte gegeven tussen monumentale eikenbomen. Het meer heeft heerlijk verfrissend water en de accomodatie voldeed aan al onze eisen. Een echte aanrader om in een geborgen setting met groepen samen te komen.

Verblijf in een bijzondere groepsaccommodatie in een spiritueel centrum Groningen

Bob Servaas Brekelmans

Het land van Yemaya. Wakker worden tussen de appel en perenbomen. Wild glooiende heuvels. Een oer-eikenbos en een heilig meer.... wat een droom maar het is echt. Magie bestaat.

Groepsaccommodatie huren in de natuur in Groningen

Frederik Maarten Groenendijk

Land van Yemaya is a wonderful place. It’s full of surprises and energy. Ideal for a small retreat spending lots of time in nature. Facilities are basic and simple: honest and pure are the words that come to mind. If you are looking for this, I wholeheartedly recommend it.

Inspirerende locatie voor retraites in Nederland

Rutger Smallegange

Het land van Yemaya heeft iets magisch. Er heerst een serene rust. Je voelt je al snel verbonden met de natuur. Het is een veelzijdig landgoed waar je eigenlijk niet meer vandaan wilt. Je voelt je even helemaal weg maar tegelijkertijd voel je je thuis.

Groepsaccommodaties Nederland in een rustige omgeving in de natuur te huur

Ewout Ketelaar

Schitterend!!! De accommodatie van Land van Yemaya is uniek in zijn soort in Noord Nederland. Het is wijds, puur natuur, open, groot en soms bijna magisch. Er heerst een rust en ruimte. Het meertje met het strandje is prachtig om 's ochtends een start mee te maken. Ook intern ziet het er zeer goed uit, zowel keuken als de slaapgelegenheden. Je ziet me hier zeker weer!

Land van Yemaya groepsaccommodatie

Vicky Weel

"Fantastisch en warm ontvangen door Frits en Marije. De locatie en de ruimtes zijn prachtig, een oase van rust. Op het Land van Yemaya kom je op een prettige manier, op je eigen tempo, dichter bij jezelf en tot ontspanning."

Inspirerende locatie voor retraites in Nederland

Maarten Monchen

"Op het Land van Yemaya gebeurt er iets magisch. Je komt tot rust, laat alles achter je en geniet van de stilte, de openheid en de natuur. Ook de verzorging door Frits en Marije klopte helemaal. (H)eerlijk eten, verzorgd door henzelf én lokale cateraars."

Groepsaccommodatie huren in de natuur in Groningen

Contact

Land van Yemaya

Hoofdweg 166
9695 AS Bellingwolde
Nederland

info@landvanyemaya.nl

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Overige Links - Copyright © Land van Yemaya - 2021