Over Land van Yemaya

Zodra je het landgoed Land van Yemaya oploopt valt er een oase van rust over je heen. Er is Stilte. Ruimte. En je voelt dat dit een plek is waar je vrij bent. Waar je kunt terugkeren naar jouw natuurlijke staat van Zijn, naar wie jij echt bent. Je voelt dat je geen enkel stukje van jezelf hoeft te verbergen. Alles van jou is hier welkom.

Het land wakkert de geaarde energiestroom in jou aan. Inspiratie, beweging, creatie. Je wordt je bewust dat je helemaal mag Zijn. Je ervaart zin in het leven. Een diepe verbinding met jezelf, de ander en de wereld om je heen. Welkom thuis.

Land van Yemaya groepsaccommodatie
Verblijf in een bijzondere groepsaccommodatie in een spiritueel centrum Groningen
Spiritueel centrum met accommodatie te huur
Poes Nicky

Team Yemaya

ECD8EC7F-641C-4BA8-980B-D8889E29216F_1_201_a

Inge van Nimwegen

Aanspreekpunt, officemanager, eventorganiser

Als je een bericht stuurt is de kans groot dat je bij Inge terecht komt! Inge houdt zich bij Land van Yemaya voornamelijk bezig met de administratie, verhuur en de organisatie van events op het landgoed. En dat is haar passie; het creëren van een ruimte waarin mensen vrij, vitaal en authentiek kunnen Zijn.

Superpowers: ondernemend, liefdevol, aandachtig

Frits

Frits Duursma

Creator, hoeder van het hogere doel

Frits heeft een missie. Een paradijs creëren waar je ware natuur kan ervaren. Om je heen en in jezelf. Hij ontwikkelt Land van Yemaya vanuit een heldere visie, rust en overvloed.

Superpowers: Warm, ondernemend, visionair

 

Duurzame visie

Land van Yemaya streeft ernaar meer grondstoffen en energie te produceren dan te verbruiken. Er zijn plannen voor een voedselbos, duurzame warmteopwekking en productie van zonne-energie. Op termijn worden alle machines (auto’s, grasmaaiers, kettingzagen, etc.) vervangen door stille, milieuvriendelijke varianten.

Door duurzaam en in verbinding met de natuur te leven inspireert Land van Yemaya haar bezoekers. Land van Yemaya laat zien hoe makkelijk duurzaam leven is vanuit bewust Zijn.

Beleving van onze gasten

Inner Purpose

Land van Yemaya is voor ons een hele dierbare plek en we zijn zo blij dat we hier een paar keer per jaar onze Inner Purpose retreats mogen faciliteren! Zodra je op het land aankomt, voel je de rust en kalmte over je heen komen. Je hoort niks dan de wind en de vogels om je heen. Voor ons als facilitators is dit een hele fijne plek omdat het van alle gemakken is voorzien (fijne bedden, gezellige ruimtes, genoeg binnen en buiten chillplek, een goed uitgeruste keuken, zelfs een sauna!). Het biedt een geborgen en gezellige plek voor de deelnemers, met tegelijktijd heel veel space voor iedereen om zich terug te trekken. In alle seizoenen is dit land magisch, met prachtige goude herfstkleuren en dauw in het najaar. En bloemen, vlinders en bloeiende bloesembomen in het voorjaar. Daarbij is de begeleiding heel fijn en het contact super makkelijk en flexibel. Kortom, we hopen hier nog vele jaren te mogen komen!

Inner Purpose

Berry Jacobs

Begin september 2020 was 'The Gathering of Brotherhood' op het land van Yemaya. Ik heb een rustige en serene energie mogen ervaren. Vooral de plek waar ik de zweethut mocht schenken was groots, omgeven door eikenbomen ligt daar de vuurplek en onder een van de bomen de hut. Enkel woorden die komen wanneer ik me verbind met dit land: Openheid, gedragenheid en verbinding.

Spiritueel centrum met accommodatie te huur

Liz Metselaar

"Waanzinnig mooie plek waar de stilte je omarmt, je gegrepen wordt door de beeldschone natuur, die je kunt ervaren door te wandelen naar - rondom het meer, maar ook vanuit de warmte en comfort van het huis of de houtgestookte sauna (!!!) midden op het land ♥️ Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik Yemaya bezocht!"

Land van Yemaya groepsaccommodatie

Sascha van Ras

Wat een fijne krachtige natuurplek. Mijn lijf is nog steeds tevreden en voldaan. Dankbaar kijk ik terug naar een mannen gathering die ik geïnitieerd heb vanuit A Few Good Men Tribe. Het landgoed heeft onze groep een stevige ruimte gegeven tussen monumentale eikenbomen. Het meer heeft heerlijk verfrissend water en de accomodatie voldeed aan al onze eisen. Een echte aanrader om in een geborgen setting met groepen samen te komen.

Verblijf in een bijzondere groepsaccommodatie in een spiritueel centrum Groningen

Frederik Maarten Groenendijk

Land van Yemaya is a wonderful place. It’s full of surprises and energy. Ideal for a small retreat spending lots of time in nature. Facilities are basic and simple: honest and pure are the words that come to mind. If you are looking for this, I wholeheartedly recommend it.

Inspirerende locatie voor retraites in Nederland