Coaching
Leven vanuit Zijn

Wie ben ik?

Wat heb ik hier te doen?

Wanneer ben ik van waarde?

Mag mijn waarheid er helemaal zijn?

Jarenlang onderzocht ik deze vragen en telkens liep ik vast. Ik zocht de antwoorden buiten mij. Ik was nooit alleen en werkte hard om iemand te ‘zijn’. Om van waarde te zijn. Nu weet ik dat de Waarheid zich in mij bevindt. In dit moment.

Welkom, mijn naam is Marije Hiemstra en ik help je je ware kern te ontdekken. In dit moment. In de Stilte. In het Nu.

Maar wie ben ik dan?

Na een reeks studies die me telkens kort het idee gaven te weten wie ik was, bouwde ik uiteindelijk een mooie carrière op in het onderwijs. Ik dacht dat labels als leerkracht, lid van managementteam, schoolopleider en intern begeleider mijn waarde zouden vergroten. Daarnaast had ik een bomvol sociaal leven met veel hobby’s en fantastische vriendschappen die ik allemaal fanatiek onderhield. Het leek niet op te kunnen!

Tot ik op een dag mezelf voorbij liep en de gevreesde burn-out realiteit werd voor mij. Alles waaraan ik mijn waarde had gekoppeld viel weg. Vanaf dat moment had ik geen keus meer, ik had te ontdekken wie ik écht was.

Therapie, meditatie, lichaamswerk, tantra, human design, opleiding non-duaal coaching… alles kwam aan bod en ook alles droeg een steentje bij aan mijn proces. Ik begon mezelf te accepteren. Ik kreeg compassie voor al mijn rariteiten, mijn verhaal, mijn waarheid.

Mag het helemaal waar zijn?

Ik zag dat het geloof in mijn verhaal mijn lijden veroorzaakte, maar dat het aannemen als waarheid essentieel is om bij de oorspronkelijke pijn te komen. Ik ontdekte dat als ik bereid ben te Zijn met mijn gevoelens en gedachten het lijden verdwijnt. Als ik alles omarm als mijn waarheid op dit moment, dan lost het op. In het grote geheel.

En dat grote geheel, dat bewustzijn, die allesomvattende liefde. Dat is wat we in essentie zijn.
Ik help jou graag ook te ervaren wat je werkelijk bent.

20191204_104849
thumbnail_A33I7274Marije1 (2)

“Just as the ocean allows every wave,
Awareness allows every thought and feeling.”
- Jeff Foster

Hoe werk ik met jou?

Tijdens een sessie sta ik naast je en ben ik in aanwezigheid bij jou. Ik voel wat er in het Nu nodig is om jouw waarheid te omarmen. Denk hierbij aan meditaties, visualisaties, voice dialogue en oefeningen die je in contact brengen met je lijf. Iedere sessie is anders en helemaal afgestemd op het moment, precies daar waar de Waarheid te vinden is. De Stilte, aanwezig zijn in het moment en delen wat er Nu leeft is in al mijn creaties belangrijk. Aanraking en beweging zijn onderdeel van een coachingsessie als dat dienend is voor het proces.

Wil je meer bewustzijn toevoegen aan je relatie? Ik coach stellen die zich op het bewustzijnspad begeven met alle hobbels en hoogtepunten die dat met zich meebrengt. Door mijn ervaring in spirituele relaties, tantra en non-dualiteit weet ik je tools aan te reiken die je binnen een relatie weer verbinden met jezelf om vanuit daar elkaar weer te kunnen ontmoeten.

Naast coachingsessies begeleid ik de Stilteretraites - Leven vanuit Zijn en Bewust Zijn gatherings. Deze avonden zijn perfect om je te herinneren aan wie je werkelijk bent, volledig te zijn met alles in het moment. Er wordt op diverse manieren gemediteerd, gedeeld en verbonden.

Investering

Het tarief voor een losse (online) coachingsessie:

Individueel
Particulier 1,5 uur €110,- incl. BTW.

Relatiecoaching
Particulier 2 uur € 225,- incl. BTW.

Het tarief voor een (online) coachingstraject:

Traject Leven vanuit Zijn
5 sessies à 1,5 uur voor particulieren: € 495,- incl. BTW.

Traject De Bewuste Relatie
5 sessies à 2 uur voor particulieren: € 950,- incl. BTW.

Voor alle sessies of trajecten geldt: het zakelijke tarief is excl. 21% BTW.

Bewust Zijn (online) gatherings

2 uur € 35,- incl. BTW. (maximaal plaats voor 10 personen)
Start vanaf donderdagavond 9 april 2020 om 19.30 uur.

*Laat het me weten als de prijs voor een sessie, traject of gathering een uitdaging voor je is.

Tot 48 uur voor een coachingsessie kun je de afspraak kosteloos verzetten of annuleren. Daarna wordt er 50% van het tarief in rekening gebracht.

Een sessie boeken

Vertel kort iets over jouw/jullie de situatie, de intenties en verwachtingen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact op om samen te voelen wat ik voor je/jullie kan betekenen!

Anderen over Marije

Johan Tromp

"Ik heb op mijn eigen manier en tempo mogen ontdekken wat stilte voor mij betekent tijdens de stilteretraite op landgoed Yemaya. Vanuit vrijheid, ruimte en vertrouwen. Dichtbij mijzelf, in het nu en echt mogen en kunnen zijn. Een bijzondere ervaring! De grote kracht van Marije is dat ze bij je is, bij de groep is, vanuit gelijkwaardigheid en je vanuit hier laat zijn. Ze vertrouwt op de mens, dat die zijn eigen kracht heeft, zijn eigen verantwoording neemt en heeft voor zijn of haar leven en de dingen die zich hierbinnen spelen. Juist daar begint je eigen zijn en jouw stilte."

Anouk van Gemeren

"Wanneer je Marije vraagt om je te coachen, weet je zeker dat jij wordt gezien. Met een oplettende, maar zeker open blik bekijkt zij waar je staat en hoe jij het beste tot uiting komt op de plek waar je bent.

Je doel bepalen is een proces wat zij samen met je aangaat, jij blijft centraal staan terwijl zij met een professionele houding jou helpt om daar te komen. Ik heb haar kracht ervaren in de acceptatie die er is van jouw persoon. Marije helpt je niet om een kopie van haar te worden, maar om jezelf steeds beter te vinden en te ontwikkelen. Ga het avontuur met Marije aan als je wil groeien op een veilige manier waar je eerlijk leert kijken naar jezelf."

Blijf op de hoogte

Wil je updates ontvangen van Marije en Leven vanuit Zijn? Leuk! Vul hieronder je gegevens in.

Contact

Land van Yemaya

Hoofdweg 166
9695 AS Bellingwolde
Nederland

info@landvanyemaya.nl

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Copyright © Land van Yemaya - 2020