Land van Yemaya huren

Ben jij op zoek naar een prachtige, ruime en stille groepsaccommodatie voor jouw bewuste retraite, training of festival in de provincie Groningen?

Land van Yemaya is een uniek spiritueel centrum, te huur voor groepen vanaf drie nachten.

Meer dan een retraitecentrum

Wanneer je Land van Yemaya huurt, huur je niet alleen een groepsaccommodatie, je huurt een complete ervaring die jouw retraite, training of festival helemaal afmaakt. Geniet van de sfeervolle eetkeuken, comfortabele slaapruimtes en prachtige ceremonieruimte. Dwaal over het inspirerende land en voel je omringd door de natuur, weg van het normale leven. Land van Yemaya biedt een veilige haven, vrij van alcohol en drugs. Een plek waar je alles mag loslaten en helemaal kan Zijn.

Slaapruimtes

Het land van Yemaya biedt twee prachtige slaapaccomodaties met in totaal 27 bedden. Alle ruimtes zijn eenvoudig en comfortabel ingericht. Meer slaapplaatsen mogelijk op verzoek.

Natuurgerichte slaapruimtes:
Drie fijne slaapruimtes die plaats bieden voor maximaal vier personen. Als je de deur opendoet sta je midden in de natuur!

Slaapzolder en kamers begane grond:
De slaapzolder biedt plaats aan 3+5 personen. Op de begane grond is een driepersoonskamer, tweepersoons (enkele bedden) en tweepersoons (dubbel bed).

 

Inspirerende locatie voor retraites in Nederland
Slaapkamer natuurzicht

Eetlounge

De gezellige eetlounge is voorzien van een volledig uitgeruste keuken en plek om te zitten en eten met maximaal 30 personen. De ruimte biedt een fantastisch panoramisch zicht over het landgoed en is voorzien van vloerverwarming.

Inspirerende locatie voor retraites in Nederland
Groepsaccommodatie huren in de natuur in Groningen

Ceremonieruimte

De ronde ceremonieruimte is gebouwd op een fundering van rozenkwarts en bergkristal. De energie voelt warm, geborgen en het is er echt stil. De ruimte biedt plaats voor maximaal 24 personen (zittend op meditatiekussens) of 14 personen (liggend op matrassen). De oppervlakte van de ruimte is 42 m². Meditatiekussens, dekentjes, matrassen en een high end geluidsinstallatie zijn aanwezig. De ruimte met eikenhouten vloer wordt verwarmd door een grote houtkachel en vloerverwarming.

Spiritueel centrum met accommodatie te huur
Binnen in de groepsruimte ofwel de Tempel

Natuurlijke zwemvijver/meer

Het meer is de bron van het landgoed. In de zomer geniet je van een frisse duik en droogt de zon je op het strand. In de winter zorgt het meer samen met de sauna voor de perfecte ervaring. Wakker worden in het meer is een unieke ervaring in elk seizoen. De diepe natuurlijke plas is zelfzuiverend, het water is van bijzonder goede kwaliteit.

Spiritueel centrum met accommodatie te huur
retraite centrum nederland

Houtgestookte Sauna

In de knusse houtgestookte sauna kunnen zes tot acht mensen heerlijk genieten van de hitte van de kachel en de stoom van de opgieting. De sauna kan verwarmd worden tot 95°C. Afkoelen doe je natuurlijk lekker in de zwemvijver!

Groepsaccommodatie huren in de natuur in Groningen
Land van Yemaya groepsaccommodatie

Uitbreiding en vernieuwing

We gaan (ver)bouwen! Vanaf 1 november beginnen we met de bouw van een overdekte buitenlounge, het woonhuis wordt flink opgeknapt en uitgebreid én we starten met de bouw van een nieuwe vrijstaande Tempel c.q. groepsruimte. Deze wordt ruim 111m2! De Tempel biedt een fantastisch uitzicht over het magische landgoed. Alle faciliteiten worden geschikt gemaakt op een bezetting (binnen) van 33 personen. In maart 2022 gaan we open met onze nieuwe faciliteiten.

Groepsaccommodaties huren in de natuur in Groningen
Land van Yemaya groepsaccommodaties

Eén met de natuur

Op Land van Yemaya voel je je één met de natuur. Het ruimtelijke landgoed heeft verschillende intieme plekken waar je volledig met jezelf kunt zijn. Beschutte hoekjes onder dikke eikenbomen. Een bankje naast het meer om naar het prachtige massieve Boeddha beeld te kijken of de vogels, reeën, konijnen en eekhoorns te aanschouwen. De natuur leeft hier. Je ruikt het. Je voelt het. En je ervaart dat jij er deel van bent.

Groepsaccommodatie huren in de natuur in Groningen
Bodyworker Groningen

Weg van de normale wereld

Met een retraite op Land van Yemaya ben je even helemaal weg van de normale wereld. Je stapt je kamer uit en bevindt je in de natuur. Vrij om te kiezen wat jij wilt. Een plons in het meer, een wandeling door het bos, Zijn met wat er is. Alle elementen zijn op het terrein aanwezig, waardoor je écht afstand kunt nemen.

Inspirerende locatie voor retraites in Nederland
retraite centrum nederland

Welkom!

- Je eigen landgoed helemaal privé

- Ervaar rust, ruimte en overvloed

- Magische zonsopkomst en zonsondergang

- Prachtige ceremonieruimte(s)

- Een natuurlijke zwemvijver met strand

- Houtgestookte sauna

Een gesprek plannen

Benieuwd naar de mogelijkheden en het gevoel van Land van Yemaya? Vul het formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

PS We zijn regelmatig zelf in retraite, onze reactie kan soms een paar dagen duren.

Vul deze code in: captcha

Beleving van onze gasten

Berry Jacobs

Begin september 2020 was 'The Gathering of Brotherhood' op het land van Yemaya. Ik heb een rustige en serene energie mogen ervaren. Vooral de plek waar ik de zweethut mocht schenken was groots, omgeven door eikenbomen ligt daar de vuurplek en onder een van de bomen de hut. Enkel woorden die komen wanneer ik me verbind met dit land: Openheid, gedragenheid en verbinding.

Spiritueel centrum met accommodatie te huur

Liz Metselaar

"Waanzinnig mooie plek waar de stilte je omarmt, je gegrepen wordt door de beeldschone natuur, die je kunt ervaren door te wandelen naar - rondom het meer, maar ook vanuit de warmte en comfort van het huis of de houtgestookte sauna (!!!) midden op het land ♥️ Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik Yemaya bezocht!"

Land van Yemaya groepsaccommodatie

Sascha van Ras

Wat een fijne krachtige natuurplek. Mijn lijf is nog steeds tevreden en voldaan. Dankbaar kijk ik terug naar een mannen gathering die ik geïnitieerd heb vanuit A Few Good Men Tribe. Het landgoed heeft onze groep een stevige ruimte gegeven tussen monumentale eikenbomen. Het meer heeft heerlijk verfrissend water en de accomodatie voldeed aan al onze eisen. Een echte aanrader om in een geborgen setting met groepen samen te komen.

Verblijf in een bijzondere groepsaccommodatie in een spiritueel centrum Groningen

Bob Servaas Brekelmans

Het land van Yemaya. Wakker worden tussen de appel en perenbomen. Wild glooiende heuvels. Een oer-eikenbos en een heilig meer.... wat een droom maar het is echt. Magie bestaat.

Groepsaccommodatie huren in de natuur in Groningen

Frederik Maarten Groenendijk

Land van Yemaya is a wonderful place. It’s full of surprises and energy. Ideal for a small retreat spending lots of time in nature. Facilities are basic and simple: honest and pure are the words that come to mind. If you are looking for this, I wholeheartedly recommend it.

Inspirerende locatie voor retraites in Nederland

Rutger Smallegange

Het land van Yemaya heeft iets magisch. Er heerst een serene rust. Je voelt je al snel verbonden met de natuur. Het is een veelzijdig landgoed waar je eigenlijk niet meer vandaan wilt. Je voelt je even helemaal weg maar tegelijkertijd voel je je thuis.

Groepsaccommodaties Nederland in een rustige omgeving in de natuur te huur

Ewout Ketelaar

Schitterend!!! De accommodatie van Land van Yemaya is uniek in zijn soort in Noord Nederland. Het is wijds, puur natuur, open, groot en soms bijna magisch. Er heerst een rust en ruimte. Het meertje met het strandje is prachtig om 's ochtends een start mee te maken. Ook intern ziet het er zeer goed uit, zowel keuken als de slaapgelegenheden. Je ziet me hier zeker weer!

Land van Yemaya groepsaccommodatie

Vicky Weel

"Fantastisch en warm ontvangen door Frits en Marije. De locatie en de ruimtes zijn prachtig, een oase van rust. Op het Land van Yemaya kom je op een prettige manier, op je eigen tempo, dichter bij jezelf en tot ontspanning."

Inspirerende locatie voor retraites in Nederland

Maarten Monchen

"Op het Land van Yemaya gebeurt er iets magisch. Je komt tot rust, laat alles achter je en geniet van de stilte, de openheid en de natuur. Ook de verzorging door Frits en Marije klopte helemaal. (H)eerlijk eten, verzorgd door henzelf én lokale cateraars."

Groepsaccommodatie huren in de natuur in Groningen

Contact

Land van Yemaya

Hoofdweg 166
9695 AS Bellingwolde
Nederland

info@landvanyemaya.nl

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Overige Links - Copyright © Land van Yemaya - 2021