Land van Yemaya huren

Ben jij op zoek naar een prachtige, ruime en stille groepsaccommodatie voor jouw bewuste retraite, training of festival in de provincie Groningen?

Land van Yemaya is een uniek spiritueel centrum, te huur voor groepen vanaf drie nachten.

Meer dan een retraitecentrum

Wanneer je Land van Yemaya huurt, huur je niet alleen een groepsaccommodatie, je huurt een complete ervaring die jouw retraite, training of festival helemaal afmaakt. Geniet van de sfeervolle eetkeuken, comfortabele slaapruimtes en prachtige ceremonieruimte. Dwaal over het inspirerende land en voel je omringd door de natuur, weg van het normale leven. Land van Yemaya biedt een veilige haven, vrij van alcohol en drugs. Een plek waar je alles mag loslaten en helemaal kan Zijn.

Slaapruimtes

Het land van Yemaya biedt twee prachtige slaapaccomodaties met in totaal 31 bedden. Buiten zijn er 12 camperplaatsen en is plek voor 50(!) tenten. Alle ruimtes zijn eenvoudig en comfortabel ingericht. Meer slaapplaatsen mogelijk op verzoek.

Natuurgerichte slaapruimtes:
Drie fijne slaapruimtes die plaats bieden voor maximaal vier personen per ruimte. Als je de deur opendoet sta je midden in de natuur!

Slaapzolder en kamers begane grond:
De slaapzolder biedt plaats aan 3+5 personen. Op de begane grond zijn drie eenpersoonskamers, twee tweepersoons kamers en een teacherroom met twee tweepersoonskamers.

Inspirerende locatie voor retraites in Nederland
Slaapkamer natuurzicht

Eetlounge

De gezellige eetlounge is voorzien van een volledig uitgeruste keuken en plek om te zitten en eten met maximaal 36 personen. De ruimte biedt een fantastisch panoramisch zicht over het landgoed en is voorzien van vloerverwarming.

Inspirerende locatie voor retraites in Nederland
Groepsaccommodatie huren in de natuur in Groningen

Ceremonieruimte

De ronde ceremonieruimte is gebouwd op een fundering van rozenkwarts en bergkristal. De energie voelt warm, geborgen en het is er echt stil. De ruimte biedt plaats voor maximaal 24 personen (zittend op meditatiekussens) of 14 personen (liggend op matrassen). De oppervlakte van de ruimte is 42 m². Meditatiekussens, dekentjes, matrassen en een high end geluidsinstallatie zijn aanwezig. De ruimte met eikenhouten vloer wordt verwarmd door een grote houtkachel en vloerverwarming.

Spiritueel centrum met accommodatie te huur
Binnen in de groepsruimte ofwel de Tempel

Natuurlijke zwemvijver/meer

Het meer is de bron van het landgoed. In de zomer geniet je van een frisse duik en droogt de zon je op het strand. In de winter zorgt het meer samen met de sauna voor de perfecte ervaring. Wakker worden in het meer is een unieke ervaring in elk seizoen. De diepe natuurlijke plas is zelfzuiverend, het water is van bijzonder goede kwaliteit.

Spiritueel centrum met accommodatie te huur
retraite centrum nederland

Houtgestookte Sauna

In de knusse houtgestookte sauna kunnen zes tot acht mensen heerlijk genieten van de hitte van de kachel en de stoom van de opgieting. De sauna kan verwarmd worden tot 95°C. Afkoelen doe je natuurlijk lekker in de zwemvijver!

Sauna
Land van Yemaya groepsaccommodatie

Tempel

Onze nieuwe Tempel (groepsruimte 100m2 netto) is open sinds winter 2022. De Tempel is onder architectuur (Melle Koot en Sanne Dayal) door onze eigen tribe gebouwd en bevat unieke details zoals een lichtkunstwerk van puur schapenvilt. De ervaring binnen in combinatie met het uitzicht over het magische landgoed is onvergetelijk en nodigt uit (je) ware natuur te ervaren.

Tempel binnen
Tempel buiten

Eén met de natuur

Op Land van Yemaya voel je je één met de natuur. Het ruimtelijke landgoed heeft verschillende intieme plekken waar je volledig met jezelf kunt zijn. Beschutte hoekjes onder dikke eikenbomen. Een bankje naast het meer om naar het prachtige massieve Boeddha beeld te kijken of de vogels, reeën, konijnen en eekhoorns te aanschouwen. De natuur leeft hier. Je ruikt het. Je voelt het. En je ervaart dat jij er deel van bent.

Groepsaccommodatie huren in de natuur in Groningen
Bodyworker Groningen

Weg van de normale wereld

Met een retraite op Land van Yemaya ben je even helemaal weg van de normale wereld. Je stapt je kamer uit en bevindt je in de natuur. Vrij om te kiezen wat jij wilt. Een plons in het meer, een wandeling door het bos, Zijn met wat er is. Alle elementen zijn op het terrein aanwezig, waardoor je écht afstand kunt nemen.

Inspirerende locatie voor retraites in Nederland
retraite centrum nederland

Welkom!

- Je eigen landgoed helemaal privé

- Ervaar rust, ruimte en overvloed

- Magische zonsopkomst en zonsondergang

- Prachtige ceremonieruimte(s)

- Een natuurlijke zwemvijver met strand

- Houtgestookte sauna

Een gesprek plannen

Benieuwd naar de mogelijkheden en het gevoel van Land van Yemaya? Vul het formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

PS We zijn regelmatig zelf in retraite, onze reactie kan soms een paar dagen duren.

  Vul deze code in: captcha

  Beleving van onze gasten

  Inner Purpose

  Land van Yemaya is voor ons een hele dierbare plek en we zijn zo blij dat we hier een paar keer per jaar onze Inner Purpose retreats mogen faciliteren! Zodra je op het land aankomt, voel je de rust en kalmte over je heen komen. Je hoort niks dan de wind en de vogels om je heen. Voor ons als facilitators is dit een hele fijne plek omdat het van alle gemakken is voorzien (fijne bedden, gezellige ruimtes, genoeg binnen en buiten chillplek, een goed uitgeruste keuken, zelfs een sauna!). Het biedt een geborgen en gezellige plek voor de deelnemers, met tegelijktijd heel veel space voor iedereen om zich terug te trekken. In alle seizoenen is dit land magisch, met prachtige goude herfstkleuren en dauw in het najaar. En bloemen, vlinders en bloeiende bloesembomen in het voorjaar. Daarbij is de begeleiding heel fijn en het contact super makkelijk en flexibel. Kortom, we hopen hier nog vele jaren te mogen komen!

  Inner Purpose

  Berry Jacobs

  Begin september 2020 was 'The Gathering of Brotherhood' op het land van Yemaya. Ik heb een rustige en serene energie mogen ervaren. Vooral de plek waar ik de zweethut mocht schenken was groots, omgeven door eikenbomen ligt daar de vuurplek en onder een van de bomen de hut. Enkel woorden die komen wanneer ik me verbind met dit land: Openheid, gedragenheid en verbinding.

  Spiritueel centrum met accommodatie te huur

  Liz Metselaar

  "Waanzinnig mooie plek waar de stilte je omarmt, je gegrepen wordt door de beeldschone natuur, die je kunt ervaren door te wandelen naar - rondom het meer, maar ook vanuit de warmte en comfort van het huis of de houtgestookte sauna (!!!) midden op het land ♥️ Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik Yemaya bezocht!"

  Land van Yemaya groepsaccommodatie

  Sascha van Ras

  Wat een fijne krachtige natuurplek. Mijn lijf is nog steeds tevreden en voldaan. Dankbaar kijk ik terug naar een mannen gathering die ik geïnitieerd heb vanuit A Few Good Men Tribe. Het landgoed heeft onze groep een stevige ruimte gegeven tussen monumentale eikenbomen. Het meer heeft heerlijk verfrissend water en de accomodatie voldeed aan al onze eisen. Een echte aanrader om in een geborgen setting met groepen samen te komen.

  Verblijf in een bijzondere groepsaccommodatie in een spiritueel centrum Groningen

  Frederik Maarten Groenendijk

  Land van Yemaya is a wonderful place. It’s full of surprises and energy. Ideal for a small retreat spending lots of time in nature. Facilities are basic and simple: honest and pure are the words that come to mind. If you are looking for this, I wholeheartedly recommend it.

  Inspirerende locatie voor retraites in Nederland