Dearmouring met Frits

Dearmouring in Bellingwolde, Groningen

 

Laat oude emoties, overtuigingen en trauma's los.

Verwijder blokkades en laat je levensenergie weer stromen.

Ervaar weer ontspanning en plezier.

Herstel het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Bevrijd je van terughoudendheid en schaamte.

Kom weer tot leven met dearmouring!

Wat is dearmouring met Frits?

Emoties die niet gevoeld worden gaan vastzitten in je lichaam en veroorzaken blokkades. Zonder dat je het doorhebt word je steeds meer gespannen, ongevoelig, prikkelbaar, futloos of zelfs ziek. Dearmouring lost deze blokkades op.

In elke sessie sta ik met je stil bij je verlangens, angsten en je grenzen. Hierdoor creëer ik een ‘sacred space’ waarin alles welkom is. Zonder oordeel, het is er gewoon. Schreeuwen, huilen, lachen, opwinding voelen, bewegen. Je hoeft niks in te houden. Jij bent welkom. Helemaal. Op basis van jouw intentie ga ik aan het werk. Ik zoek intuïtief de spierspanningen en blokkades op en activeer deze. Hierbij komen vaak dieperliggende oude emoties vrij. Door deze emoties er volledig te laten zijn en deze ruimte te geven, kunnen ze oplossen en transformeren. Hierdoor gaat de levensenergie vrijer stromen. Dearmouring werkt via fysieke aanraking door op energetisch, emotioneel en spiritueel niveau.

Wat kan je ervaren?

Vertrouwen en zin in het leven, lichtheid, ontspanning in je lijf, makkelijker in het moment zijn, uit je hoofd, ervaren wie je bent en wat je beweegt, ontspannen bekken, je zacht voelen, schaamte loslaten, durven genieten en ontvangen, kunnen kiezen voor jezelf, jezelf laten zien, stromende levensenergie, verlichting of oplossing van pijn.

“The more consciousness you bring into the body, the stronger the immune system becomes. The body loves your attention. It is a potent form of healing.”
- Eckart Tolle

Wat zijn de mogelijkheden?

Enkele sessie
Sessie van 2,5 à 3 uur: €235,- incl. BTW

Pakket ‘Transformation’
5 sessies (binnen drie maanden) € 995,- incl. BTW

Arrangement ‘Private retreat’
Het arrangement bestaat uit een lichte maaltijd bij aankomst eind van de middag, een sessie (plm 2,5 uur) in de avond, overnachting in een eigen kamer, ontbijt, sessie in de ochtend (plm 2,5 uur) en lunch. Daarna heb je de vrijheid om tot halverwege de middag te genieten van de natuur. Prijs €595,- incl. BTW.

Indien de prijs een uitdaging voor je is neem contact met me op.

Tot 48 uur voor de sessie kun je de afspraak verzetten of annuleren tegen een vergoeding van €50,- daarna wordt er 50% van het tarief in rekening gebracht.

Een unieke ruimte

De ruimte waar ik werk is op zijn minst bijzonder te noemen. De ronde ceremonieruimte is op rozenkwarts en bergkristal gebouwd en staat op het landgoed Land van Yemaya in Bellingwolde, Groningen. De ruimte wordt verwarmd met een grote houtkachel, de matras is verwarmd en de high end geluidsinstallatie zorgt dat de muziek je echt raakt.

Een sessie boeken

Vertel kort iets over jezelf, je intentie, waar je staat en waar je heen wilt. Wanneer ik je mail gelezen heb bel ik je om verder met je in te checken.

BELANGRIJK TOT EN MET SEPTEMBER 2021 BIED IK GEEN SESSIES AAN

Mail deze informatie en eventuele vragen over dearmouring naar: info@landvanyemaya.nl

Over mezelf

Zoals veel mensen heb ik in mijn leven ongemerkt veel spanning opgebouwd in mijn lijf. Dit bouwde op tot een punt waarbij ik mijn lichaam niet meer voelde. Enkel kon ik nog echt genieten van intense prikkels zoals hard werken, koffie, porno, klaarkomen, intens sporten en ik ging zelfs soms stiekem roken. Gelukkig kreeg ik serieuze erectieproblemen. Ik ben mijn lichaam dankbaar voor dit cadeau, want hierdoor was ik bereid om alles in mijn leven te veranderen. Door dearmouring, tantra, boeddhisme en meditatie ben ik weer levendigheid gaan voelen in mijn lijf. Sterker nog, ik heb nog nooit zoveel gevoeld. Mijn verslavingen c.q. zoektocht naar extreme prikkels verdwenen als vanzelf naar de achtergrond.

Ik ben gespecialiseerd in werken met levensenergie, schaamte en onderdrukte boosheid. Specifieke dearmouring kennis en vaardigheden heb ik mogen ontvangen van o.a. Sofia Sundari, Sanna Sanita, Wendy Doeleman, De’an Matuka en Suzannne Roursgaard. In 2019 heb ik de opleiding Dearmouring Practioner Training van Dearmouring Arts (Estland) afgerond. Via o.a. dearmouringsessies, mannengroepen (Rage Club) en ons retraitecentrum Land van Yemaya deel ik mijn ervaring graag met de wereld.

De-armouring therapie Groningen
Body Dearmouring in Groningen

Anderen over Frits

Sofie (28)

"Ik wil je allereerst zo ontzettend bedanken. Het respect dat je mijn lichaam en mij die daar in huist geeft. En dat je bij mij bent, met je aandacht, zorgzaamheid, je veiligheid en liefde. Ik voel heerlijke tevredenheid in mijn hartstreek, alsof mijn hart wil zeggen: ja zo dus, zo is het fijn! Het merkbare respect en de zorgzaamheid voor mij en mijn lichaam maakte dat ik me volledig veilig voelde. Gedurende de hele sessie was je aandacht bij mij. Ingetuned en afgestemd, een liefdevolle aanwezigheid. Dat maakte dat mijn hart zich kon openen, alle emoties er mochten zijn en dat ik steeds dieper kon ontspannen. Fijn dat je me aanmoedigde om mezelf vrij te laten en over te geven aan wat er in me leeft. Ik heb nog niet eerder zoveel in mijn lijf gevoeld, dit was heel bijzonder voor mij."

Ceciel (27)

"Frits! Even een note: je hebt geeeen idee hoeveel impact de sessies hebben gehad. Ik voelde me zo gespannen de dag voordat onze sessie was... omdat ik controle wil houden over mijn lichaam en niet wist wat het met me zou doen (bang voor oude spanningen).

Dit is precies wat ik nodig heb: lichaamswerk. Op de mentale en emotionele lagen heb ik al veel kunnen verwerken, maar dat lijf! Daar mag het nog meer loskomen. En deze vorm van therapie werkt dus voor mij. Ik kon goed naar huis rijden maar eenmaal aangekomen merkte ik het integreren: ik voelde nog loskomende boosheid, moest soms ineens heel erg lachen en was een beetje licht in mijn hoofd. Maar wat ik ook heb gemerkt is dat het nog niet klaar is. Ik wil dus meer. Als het even kan plannen we nog twee/drie sessies over een aantal weken."

Linde (28)

"I highly recommend Frits if you want to do some deep inner work. I have done de-armouring with Frits and he holds a very safe and clear space. He has a strong, yet loving presence which allowed me to sink deep into myself and surrender fully to that which was present in my body at that moment. I am grateful for his work and that he guided me to look at parts of myself which I had not yet witnessed. If you want to work with a man who is present, loving, strong and highly skilled - Frits is your man."

Kim (39)

"Bedankt voor de fijne sessie vandaag. Ben enorm blij hoe ik me heb kunnen openen en overgeven aan je. Ik vond het prettig hoe je me aanvoelde en hoe je met me werkte zodat ik helemaal kon zijn. Wauw….wat een geschenk! Ik voel me helemaal open en in een staat van bliss. Dank je wel dat je me weer een stapje dichter bij mezelf hebt gebracht en dat ik dit heb mogen ervaren."

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de dearmouring sessies en andere activiteiten van Frits? Leuk! Vul hieronder je gegevens in.

Contact

Land van Yemaya

Hoofdweg 166
9695 AS Bellingwolde
Nederland

info@landvanyemaya.nl

Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Overige Links - Copyright © Land van Yemaya - 2021